Кратка информация за нас

Фирма К2 Сервиз е основана през 2001 година от специалисти, работили в областта на климатичните инсталации. Ние извършваме проектиране, доставка и монтаж на климатични системи на охлаждане и отопление в промишлени и административни сгради; системи за пълна обработка на въздуха, включително и такива за медицински и санитарни сгради, както и конструиране и изграждане на въздуховодни мрежи и обезмъглителни системи на басейни.

Имаме богат опит в инсталирането на сплит-системи, климатични системи канален тип, VRF системи за централна климатизация, водоохлаждащи агрегати, покривни централи, вентилационни инсталации. Осигуряваме техническа помощ, въвеждане в експлоатация, диагностики и експертизи.

Основен принцип, от който се ръководим в нашата дейност е бързо и професионално изпълнение с качествени съоръжения. Предлаганите от нас машини и съоръжения са с високо качество и се характеризират със съвременни и надеждни методи на монтаж, отлични гаранции и атрактивни цени.

Целта ни е намиране на оптимално решение според индивидуалните изисквания на клиента. Желанието на компанията е да задоволява постоянно нарастващите изисквания в сферата на отоплението, вентилацията и климатизацията на най-високо професионално ниво.

К2 Сервиз е  дилър на MITSUBISHI-ELEKTRIC

Коректността и качеството на нашата работа правят К2 Сервиз предпочитана от клиенти и партньори.