Пропиленгликол

Пропиленгликол концентрат(соларна течност) -60С туба 5л.   - 60,00лв.

Пропиленгликол концентрат(соларна течност) -60С туба 10л.  - 100,00лв.

За количества над 100л. попитай за Цена